NÄR KORNA BLIR INVOLVERADE

Expertisen av Kornet utav ensilage har hjälpt många problem flera gånger.

Under den nuvarande situationen när du lägger in din grönmassa kan det förekomma problem vid utfodring. Vid de flesta ensilage förvaringar är konserveringen bra upp till perfekt. Men så snart man öppnar upp utvecklas ofta mögel efter 2 till 3 veckor eller stiger temperaturen i ditt ensilage!

Detta leder vanligtvis till en minskning av mjölkproduktion hos korna.Produkten förändras som man matar kon med, detta kan utläsas av ensilage analys.Vad som mest händer är att sockerarterna försvinner vilket gör att intget blir mindre hos korna!

Känner du igen detta problem? Då hjälper vi dig gärna att hitta orsaken med vår grovfoder expertis då kan vi erbjuda rätt lösning.

Ta kontakt med oss utan nån förpliktning för en grovfoder analys.

Ring: +31 (0)514 60 19 90 (Fråga om våran Svensk talande kollega), e-mail: info@kornetbeton.nl of gebruik het formulier hieronder.

Koeien - melkveehouderij - Privacyreglement Kornet Beton Balk B.V.

[contact-form-7 id=”18″ title=”Contactformulier 1″]

Känner du igen ett eller flera av följande problemen i ditt ensilage?

  • För varmt i ensilaget?
  • Mögelbildning i ensilaget (candida eller aspergillus)?
  • Een groot kwaliteitsverschil in het ruwvoer door het lasagne inkuilen (broei in de tussenlagen)?
  • Vått eller surt ensilage (smörsyra)?
  • Mögelbildning på sidoran av din silo?
  • För låg mjölkproduktion eller för låga värden?